Jäseneksi

Jäseneksi

Oulu MC ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Moottoripyörää ei tarvitse omistaa eikä ajokorttikaan ole pakollinen. Riittää kunhan vain on intoa osallistua ja olla mukana toiminnassa. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä kuka hyvänsä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, jonka toiminta on yhteneväistä Oulu MC ry:n toiminnan laadun ja tarkoituksen kanssa.

Oulu MC ry:n jäsenyyttä voivat hakea henkilöt ikään, sukupuoleen tms. katsomatta. Hakuprosessi aloitetaan täyttämällä tällä sivulla oleva jäsenhakemus. Jäsenhakemukset käsitellään kootusti seuraavassa hallituksen kokouksessa.

EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR) alettiin soveltaa 6.9.2018 alkaen. Oulu MC ry käsittelee jäsentensä tietoja asetuksen sekä muiden vallitsevien lakien mukaisesti. Tietosuojakäytännöistämme ja oikeuksista lisää tietosuojaselosteella.

Jäsenmaksut 2022

  • Jäsenmaksu 60 €
  • Nuorisojäsenmaksu 30 € (alle 18-vuotias)
  • Liittymismaksu 30 €
  • Kannatusjäsenmaksu 150 €

Liittymismaksua ei peritä 1.1.-31.8.2022 liittyviltä uusilta jäseniltä.

Jäsenmaksua ei peritä uusilta jäseniltä, jotka liittyvät 1.9.-31.12.2022 välisenä aikana. Heiltä peritään kuitenkin liittymismaksu 30€.

Jäsenyys astuu voimaan kun jäsenmaksu ja mahdollinen liittymismaksu on maksettu.

Jäsenhakemus