Jäseneksi

Jäseneksi

Oulu MC ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Moottoripyörää ei tarvitse omistaa eikä ajokorttikaan ole pakollinen. Riittää kunhan vain on intoa osallistua ja olla mukana toiminnassa. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä kuka hyvänsä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, jonka toiminta on yhteneväistä Oulu MC ry:n toiminnan laadun ja tarkoituksen kanssa.

Oulu MC ry:n jäsenyyttä voivat hakea henkilöt ikään, sukupuoleen tms. katsomatta. Hakuprosessi aloitetaan täyttämällä jäsenhakemus, jonka saa kerholta.
Jäsenhakemuksen voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen jasenrekisteri(ät)oulumc.fi, toimittaa sen kerholle, hallituksen jäsenelle tai lähettää se kerhon postiosoitteeseen.
Voit vaihtoehtoisesti täyttää tällä sivulla olevan jäsenhakemuksen.
Jäsenhakemukset käsitellään kootusti seuraavassa hallituksen kokouksessa.

EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR) aletaan soveltaa 6.9.2018 alkaen. Oulu MC ry käsittelee jäsentensä tietoja asetuksen sekä muiden vallitsevien lakien mukaisesti. Tietosuojakäytännöistämme ja oikeuksista lisää tietosuojaselosteella.

Jäsenmaksu vuonna 2018 on 60 €, alle 20-vuotiailta 25€. Liittymismaksu on normaalisti 50 €, alle 20-vuotiailta 25 €. Liittymismaksua ei peritä ajalla 1.2.-30.9.2018. Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenmaksu ja liittymismaksu on maksettu.