Jäsenasiat

Jäsenten yhteystietomuutokset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen jasenrekisteri(ät)oulumc.fi

Liittyminen

Oulu MC ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Moottoripyörää ei tarvitse omistaa eikä ajokorttikaan ole pakollinen. Riittää kunhan vain on intoa osallistua ja olla mukana toiminnassa. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä kuka hyvänsä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, jonka toiminta on yhteneväistä Oulu MC ry:n toiminnan laadun ja tarkoituksen kanssa.

Oulu MC ry:n jäsenyyttä voivat hakea henkilöt ikään, sukupuoleen tms. katsomatta. Hakuprosessi aloitetaan täyttämällä jäsenhakemus, jonka saa kerholta. Voit vaihtoehtoisesti myös tulostaa jäsenhakemuksen ja täyttää sen jo valmiiksi. Jäsenhakemuksen voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen jasenrekisteri(ät)oulumc.fi, toimittaa sen kerholle, hallituksen jäsenelle tai lähettää se kerhon postiosoitteeseen. Jäsenhakemukset käsitellään kootusti seuraavassa hallituksen kokouksessa.

Liittymismaksu on 50 €, alle 20-vuotiailta 25 €. Jäsenmaksu vuonna 2018 on 60 €, alle 20-vuotiailta 25 €. Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenmaksu ja liittymismaksu on maksettu. Kannatusmaksu (tallipaikka) 25 €/kk.